perjantai 14. helmikuuta 2014

jotain hyvän ja pahan väliltä

Minun suosikkiblogeista löytyy usein kivoja reseptejä. Joskus reseptit kuulostaa kerrassaan omituisilta, mutta silti uteliaisuus voittaa ja minun keittiössä tulee testattua ties minkälaisia leipomuksia.

Eilen illalla löysin vihdoinkin kaupasta lakritsijuurijauhetta. Liinan blogissa oli resepti gluteenittomasta lakritsista.


7 viikunaa pilkotaan pieneksi ja mössötään mahdollisimman tasaiseksi. Viikunan sekaan laitetaan 2-3 ruokalusikallista lakritsijuurijauhetta.


Kakkamainen mössö muotoilla neljäksi pötköksi, ja yksi pötki leikataan neljään osaan.


Eihän tää pahaa ole, yllättävä kyllä tekee vielä mieli lisää. Kyllähän tätä syö mielummin kuin selkäänsä ottais.


Liinan blogista löysin myös maininnan sokerittomista mansikoista, niitäkin tuli jonkin aikaa metsästettyä ennen kuin eilen löysin niitä S-Marketista. Onhan noilla hintaa, mutta .. no niin esimerkiksi hyvät kohvehditkin hintavia.. nää on sit mun herkkukarkkeja nyt. Koskakohan raaskin avata pussin?

btw otsikosta.. meillä vaihtari kommentoi mämmiä joskus aikoinaan .."well, it's something between good and bad" .. kun ei oikein tiedä tykkääkö vaiko eikö.

4 kommenttia:

Elina i. kirjoitti...

Moi! Laitoin sinulle blogihaasteen:)
http://latkavaimonblogi.wordpress.com/2014/02/15/paljastuksia-minusta/

-didi- kirjoitti...

Oi kiva :)

Liina kirjoitti...

Jotain hyvän ja pahan väliltä - hauskasti sanottu :) Kiva että uskaltauduit kokeilemaan! Ja noista mansikoista tuli mieleen, että itsekin saatan välillä kauhistella jonkun terveellisen herkun hintaa, mutta sitten mietin, että otanko mielummin tämän vai viisinkertaisen määrän jotain sokerilisäainemössöä samaan hintaan. Eipä ole vaikea valinta! Hyvä olo maksaa, ja siitä kyllä mielellään maksaakin :)

-didi- kirjoitti...

Siihen makuun oli tottunut hyvin viimeiseen palaan mennessä, ja noita tulee varmasti tehtyä uudestaankin.

Ne mun mansikat vaan sisälti fruktoosia, niin mietin, että onkohan sellaisia makeuttamattomia lainkaan.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0