sunnuntai 22. elokuuta 2010

Vaippajaiset

Nonni, eli siis.. se mistä en ole uskaltanut kirjoittaa tänne puoltakaan sanaa oli mun pikkusiskon vaippajaiset. En nimittäin tiedä lukeeko pikkusiskoni blogiani vai ei, joten en halunnut riskeerata.

Sain reilu kuukausi sitten päähäni järjestää siskolle juhlat poksahtamisen kunniaksi. Oli kiva suunnitella juhlia, en ole koskaan ollut vastaavissa. Jälleen kerran facebook tuli apuun, siellä pistin ryhmän kasaan, kutsuin pikkusiskon ystäviä, meidän äidin, siskon anopin ja muutaman sukulaistytön.

Oli kauheasti kaikennäköisiä suunnitelmia, mutta loppujen lopuksi päätin pitää varsin yksinkertaiset pirskeet, keskittyä yhdessäoloon ja hyvää ruokaan.

Olin niin intona, että kun huomasin Tiimarissa olevan kaikenlaisia vauvajuhlajuttuja - bannereita, ilmapalloja, kertakäyttöastioita, pöytäkoristeita jne jne - niin olin ostaa koko kaupan tyhjäksi. Onneksi sentään sain itseni hillittyä ja mukaan tarttui vain banneri, ilmapalloja, pieniä kimallepöytäkoristeita ja it's a boy - servettejä.

Juhlan ruoka oli myös yksi asia mitä suunnittelin innolla, halusin ehdottomasti tehdä cupcakeja, sillä niitä on nyt ollut niin monissa paikoissa, eri blogeissa ja lehdissä. Moumoun blogista bongasin kakkusankarit.fi -sivuston, josta sitten löysin juhlaan sopivat makeat leivonnaiset, limejuustokakkumuffinssit ja Bannoffee -kakun, tämän lisäksi tein savulohituorejuustorieskarullia. Nams. Äiti auttoi tekemällä kanasalaatin ja tavallisen salaatin. Juhla vaati tietenkin vaati myös ihanan raikkaan tervetuliaismaljan, Shirley Temple-drinkin.

Käytin perjantaina koko päivän siivoamiseen ja ruoanlaittoon, keskiviikkona ystävätär tuli auttamaan leikeissä ja neuvoi millainen ohjelma olisi hyvä juhliin. Saimme myös juuri sopivasti perjantaina sohvamme takaisin, se oli ollut reilun kuukauden poissa. Ystävättäreni verhoileen työkseen huonekaluja. Meidän oli tarkoitus viedä sohvamme hänen luokseen jo heinäkuun alussa, mutta Askosta johtuen saimme sohvan vietyä sinne vasta loppukuusta, joten .. tietenkin sitten myös sohvan takaisin saaminen venyi, koska heinäkuun jälkeen ystävätär joutui sitten iltaisella tekemään verhoilun.. eikä lomallaan, joka olisi ollut heinäkuussa.

Kaikki meni niin hyvin. Juoni pikkusiskon meille saamiseksi onnistui erinomaisen hyvin, olihan sitä mietitty viikko. Hän ei ollut aavistanut mitään. Itseäni vaan jännitti niin turkaisesti, että pikkusiskon saavuttua en pystynyt edes tarjoilla tervetuliaisdrinkkejä, kun kädet tärisivät niin paljon, ettei kädessäni pysynyt edes oma lasi. Vitsailinkin sitten rauhoituttuani, että eivätpä ole nämä ihmiset ensimmäistä kertaa todistamassa minun hermoiluani pikkusiskon juhlissa, onnistuinhan pyörtymään häissä alttarille. On varmaan ensimmäinen ja viimeinen kerta kun kukaan pyytää minua kaasoksi :D

Pikkusisko sai paljon kivoja lahjoja, omani olin laittanut "pyykkinarulle" roikkumaan, eli keikkuivat meillä olkarin ja keittiön välillä narulla :)

Olin varsin häkeltynyt, kun ihmiset kiittelivät minua juhlien järjestämisestä, enpä tullut ajatelleeksi saavani kiitoksia,kun .. pikkusiskon juhlathan ne olivat.

Harmillista, etten saa nyt lisättyä kuvia kamerastani blogiini. On ollut hieman vaikeuksia saada linuxia ja canoniani juttelemaan keskenään, muutenkin koneeni on temppuillut viimeaikoina. Onneksi sentään iphonesta saa kuvat tänne :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0